Halil Mula on Muck Rack

Halil Mula

Verified
Chief Correspondent, RTV21-Kosovo National TV
Search Tweets

Twitter Feed

@HalilMula — 584 followers, 876 tweets

Vlashent Sata në NY - koncert i organizuar nga Konsullata e Kosovës ne ...  https://youtu.be/H3h3TojWNWE  via @YouTube
Vlashent Sata në NY - koncert i organizuar nga Konsullata e Kosovës ne SHBA - dhjetor 2017:  http://youtu.be/H3h3TojWNWE?a  via @YouTube
I liked a @YouTube video  http://youtu.be/10WkVbA_ons?a  Twin Babies running away from Ryan at the airport!
I liked a @YouTube video  http://youtu.be/p_c4fNozoiI?a  Në New York u promovuan prodhime nga Kosova e Shqiperia, verë, djath dhe
Në New York u promovuan prodhime nga Kosova e Shqiperia, verë, djath dhe çokollatë - Dhjetor 2017:  http://youtu.be/p_c4fNozoiI?a  via
Show More