Reporter at The Wall Street Journal (@WSJ). Markets & economics. Molt bona persona. Sempre saludava.

Search Tweets

Twitter Feed

@jonsindreu — 3,804 followers, 19,547 tweets

RT @WSJmarkets: Isaac Newton fell even harder than previously thought for one of the worst speculative bubbles of all time  http://on.wsj.com/2BlWmHD 
RT @nmjqmi: ¡¡¡RA-TA-TA-TA-TA-TA-TA-TA-TA-TA-TA-TA-TA-TA-TA-TA-TA-TA-TA!!!! ¡¡¡TRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIPLEEEEEEEEEE!!! ¡… https://t.co/LQ0qE2y9O3
@CusCusBcn Engegar la màquina hipotecària segur que augmenta la desigualtat perquè fa pujar els preus dels immoble. Però és el símptoma, no el problema. El problema és que carregues a classes baxies amb deute (que mirant el patrimoni net no surt) i rebaixes el seu sou a nivell real.
@CusCusBcn Sí, no estic en contra d'equiparar patrimonis. Però poso en dubte que aquest hagi estat el problema de fons. Més aviat: inflació de bens immobles via càrregues de deute, pèrdua de poder del treball per assolir increments salarials reals i de l'Estat per crear ocupació.
Més aviat, la preocupació pel pur creixement econòmic ssembla més adequada pel món en vies de desenvolupament. A Occident, la incapacitat per aplanar el cicle econòmic i proporcionar feines dignes amb increments salarials reals comparables al passat sí que és molt preocupant.
Show More